Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki .
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.5-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.6-2.jpg)
![Krok 7 - Gołąbki . foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-.7-2.jpg)
cebula biała | 4 |
ryż | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 1kg |
kapusta biała | 1 główka |
sól i pieprz |
woda | 0.5 l |
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) | 1 |
koncentrat pomidorowy | 1 |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: