Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki226-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki225-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki224-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki223-2.jpg)
Na dnie garnka układamy liście kapusty i połowę pokrojonych warzyw, liski laurowe i ziele angielskie
![Krok 5 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki222-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki218-2.jpg)
![Krok 7 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki219-2.jpg)
![Krok 8 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki220-2.jpg)
![Krok 9 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki221-2.jpg)
![Krok 10 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki217-2.jpg)
kapusta biała | 1 sztuka |
mięso mielone z indyka | 500 g |
jajko | 1 sztuka |
ryż | 100 g |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 sztuka |
marchewka | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: