Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki192-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki194-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki193-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki191-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki190-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki189-2.jpg)
mięso mielone | 1,5 kg |
kapusta biała | 1 główka |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
kminek | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
czoasnek | 4-5 ząbków |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 opakowanie |
Ziele angielskie całe Prymat | 7 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: