Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki bez zawijania
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania31-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania32-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania33-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania34-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania35-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania36-2.jpg)
![Krok 7 - Gołąbki bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania37-2.jpg)
kapusta biała | 1 sztuka |
mięso mielone | 0,5 kg |
jajko | 2 sztuki |
ryż | 1 i 1/4 szklanki |
cebula biała | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sos sojowy | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
koncentrat pomidorowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: