Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki gotowane na parze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki gotowane na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-gotowane-na-parze1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki gotowane na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-gotowane-na-parze4-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki gotowane na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-gotowane-na-parze3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki gotowane na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-gotowane-na-parze2-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki gotowane na parze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-gotowane-na-parze0-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 1/2 kg |
ryż długoziarnisty | 200 g |
jajko | 1 szt. |
cebula | 1/2 szt. |
majeranek | 2 łyżki |
sól | |
suszone pomidory z czosnkiem | 1 łyżka |
pieprz kolorowy | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 szt |
kapusta włoska | 1 mała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: