Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki inaczej
Kroki postępowania
Następnie ryż musi być ugotowany na półtwardo, dodajemy do niego mięso mielone, jajka,
![Krok 1 - Gołąbki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej35-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej36-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej37-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej38-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej34-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 1 kg |
ryż | 1 kg |
cukinia | 1 średnia |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 zabki |
sól, pieprz, papryka słodka | do smaku |
jajko | 3 sztuki |
kapusta | 2 duża |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: