Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki inaczej, czyli bez zawijania
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki inaczej, czyli bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej-czyli-bez-zawijania1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki inaczej, czyli bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej-czyli-bez-zawijania2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki inaczej, czyli bez zawijania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-inaczej-czyli-bez-zawijania3-2.jpg)
mięso mielone | 1 kg |
kapusta biała | 1 mała główka |
jajko | 5 dużych |
ryż | 6 łyżek |
kasza manna | 6 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
kostka rosołowa | 1 szt (lub mięsna) |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżek |
ketchup pikantny | 6 łyżek |
śmietana 30% | 3-4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: