Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Golonka w warzywach

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonka wieprzowa 2 szt
warzywa mrożone 450 g
por 1
przyprawa do golonki Prymat
Majeranek suszony Prymat
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka w warzywach

Golonki umyć, oczyścić, usunąć kości i podzielić na kawałki. Obsypać przyprawą do golonki, dodatkowo majerankiem, solą i pieprzem. Włożyć do rękawa do zapiekania wraz z mrożonką warzywną (kalafior, brokuł, marchewka), dodać pokrojony w krążki por. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st. i piec ok. 1,5 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Damiano
Damiano 16.08.2015 15:05
pyszna goloneczka
Bernadeta1 16.08.2015 13:18
na pewno smaczne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak