Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane burgery z wołowiny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowane burgery z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-burgery-z-wolowiny1-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowane burgery z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-burgery-z-wolowiny2-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowane burgery z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-burgery-z-wolowiny3-2.jpg)
![Krok 4 - Grillowane burgery z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-burgery-z-wolowiny4-2.jpg)
![Krok 5 - Grillowane burgery z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-burgery-z-wolowiny5-2.jpg)
![Krok 6 - Grillowane burgery z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-burgery-z-wolowiny6-2.jpg)
udziec wołowy | 1/2 kg |
cebula czerwona | 2 sztuki |
ogórek kiszony | 3 sztuki |
koperek | 2 łyżki |
pomidor | 2 sztuki |
ogórek | 1 sztuka |
rukola | 3 garście |
jogurt naturalny | 200 ml |
czosnek | 1 ząbek |
majonez | 1 łyżka |
mozzarella | 2 kulki |
kajzerka | kilka sztuk |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: