Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-piersi-z-indyka-z-fasolka-i-pomidorami1-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-piersi-z-indyka-z-fasolka-i-pomidorami2-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-piersi-z-indyka-z-fasolka-i-pomidorami3-2.jpg)
![Krok 4 - Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-piersi-z-indyka-z-fasolka-i-pomidorami4-2.jpg)
![Krok 5 - Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-piersi-z-indyka-z-fasolka-i-pomidorami5-2.jpg)
![Krok 6 - Grillowane piersi z indyka z fasolką i pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-piersi-z-indyka-z-fasolka-i-pomidorami6-2.jpg)
pierś z indyka | 800 g |
olej rzepakowy | 200 ml |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżki |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 1 opakowanie |
fasola szparagowa | 1 kg |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 6 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
masło | 2 łyżki |
woda zimna | 4 l |
pomidory | 4 szt |
biały ocet balsamiczny | 10 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
cukier | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: