Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany okoń z sosem cebulowo- szpinakowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowany okoń z sosem cebulowo- szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-okon-z-sosem-cebulowo-szpinakowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowany okoń z sosem cebulowo- szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-okon-z-sosem-cebulowo-szpinakowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowany okoń z sosem cebulowo- szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-okon-z-sosem-cebulowo-szpinakowym3-2.jpg)
okoń | 300 g |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
sok z cytryny | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
cebula biała | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
oliwa | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
bulion | 0,5 szklanki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: