Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany pstrąg
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag4-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag5-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag6-2.jpg)
![Krok 4 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag7-2.jpg)
![Krok 5 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag8-2.jpg)
![Krok 6 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag9-2.jpg)
![Krok 7 - Grillowany pstrąg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowany-pstrag10-2.jpg)
pstrąg patroszony | 1-2 szt średnie |
oliwa | 4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
szczypiorek | 3 łyżki pokrojonego |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: