Składniki:
groszek konserwowy | 500 g |
ciel?cina gotowana | 300 g |
cebula | 2 szt |
oliwa | 50 g |
sos beszamelowy | 2 szkl. |
ser tarty | 5 ?y?ek |
bu?ka tarta | 2 ?y?ki |
ga?ka muszkato?owa | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
groszek konserwowy | 500 g |
ciel?cina gotowana | 300 g |
cebula | 2 szt |
oliwa | 50 g |
sos beszamelowy | 2 szkl. |
ser tarty | 5 ?y?ek |
bu?ka tarta | 2 ?y?ki |
ga?ka muszkato?owa | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: