Przepis i sposób przygotowania na: Groszkowo- drobiowy gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Groszkowo- drobiowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/groszkowo-drobiowy-gulasz1-2.jpg)
![Krok 2 - Groszkowo- drobiowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/groszkowo-drobiowy-gulasz2-2.jpg)
![Krok 3 - Groszkowo- drobiowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/groszkowo-drobiowy-gulasz3-2.jpg)
![Krok 4 - Groszkowo- drobiowy gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/groszkowo-drobiowy-gulasz4-2.jpg)
groszek zielony | 300 gram |
pierś z kurczaka | 1 duża podwójna |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 0,5 kg |
mleko kokosowe | 0,5 szklanki |
olej | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
bulion drobiowy | 2 szklanki |
koper świeży | mały pęczek |
śmietana | 1-2 łyżki do zabielenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: