Składniki:
seler naciowy | 2-3 łodygi |
gruszki | 2 szt |
sok gruszkowy | 0,5 szklanki |
ocet jabłkowy | 2-3 łyżki |
olej z pestek winogron | 2 łyzki |
ser pleśniowy | 1 łyżka |
czarny pieprz swiezo zmielony |
seler naciowy | 2-3 łodygi |
gruszki | 2 szt |
sok gruszkowy | 0,5 szklanki |
ocet jabłkowy | 2-3 łyżki |
olej z pestek winogron | 2 łyzki |
ser pleśniowy | 1 łyżka |
czarny pieprz swiezo zmielony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: