Składniki:
30 dag grzybów | |
cebula | |
łyżka masła | |
makaron świderki(szklanka) | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
serek topiony pieczarkowy | |
4 ziarna ziela angielskiego | |
koperek | |
sól, pieprz | |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
rosół warzywny | 1 kostka |
30 dag grzybów | |
cebula | |
łyżka masła | |
makaron świderki(szklanka) | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
serek topiony pieczarkowy | |
4 ziarna ziela angielskiego | |
koperek | |
sól, pieprz | |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
rosół warzywny | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: