Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz110-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz111-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz108-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz109-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz107-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz106-2.jpg)
My jadamy z kaszą :)
![Krok 7 - Gulasz. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz105-2.jpg)
szynki wieprzowej | 60 dag |
papryka czerwona | 1 |
cebula | 1 |
marchewki | 2 |
czosnku | 2 ząbki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
kostka mięsna | |
margaryny | 0,5 kostki |
mąki | 2 łyżki |
woda | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: