Przepis i sposób przygotowania na: gulasz
Kroki postępowania
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na oleju. Wkładamy do garnka zalewamy wodą. Gotujemy ok 30-40 minut.
![Krok 1 - gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz93-2.jpg)
![Krok 2 - gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz94-2.jpg)
![Krok 3 - gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz92-2.jpg)
szynka | 1 kg |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
delikat | |
mąka | 5 łyżek |
woda | 0,5 szkl |
śemitana | 2 łyżki |
woda | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: