Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz buraczkowy - wołowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz buraczkowy - wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-buraczkowy-wolowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz buraczkowy - wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-buraczkowy-wolowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz buraczkowy - wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-buraczkowy-wolowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz buraczkowy - wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-buraczkowy-wolowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz buraczkowy - wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-buraczkowy-wolowy5-2.jpg)
mięso wołowe | 300-500 gram |
buraczki | 2 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler korzeniowy | 0,5 sztuki |
cebula biała | |
musztarda | 1 łyżka |
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat | |
sól i pieprz | |
mąka pszenna | 2 łyżeczki |
olej do smażenia | |
śmietana | 100 ml 18% lub 30% |
kasza jęczmienna perłowa | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 liść |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: