Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz drobiowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy55-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy56-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy57-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy58-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy54-2.jpg)
filety z kurczaka | 600 gram |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 3 łyżeczki |
bulion cielęcy | 500 ml |
papryka | 1 sztuka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyzki |
mąka | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do nsmaku |
koperek | do smkau |
marchewka | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: