Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz drobiowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy26-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy27-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy28-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy29-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-drobiowy30-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 1 ząbek |
tłuszcz do smażenia | |
natka pietruszki | kilka gałązek |
śmietana 18 proc | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: