Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz mięsno - warzywny
Kroki postępowania
Podawać z kaszą bądź ryżem.
szynka | 0,5 kilograma |
cebula biała | 4 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
czosnek | 6 ząbków |
kukurydza marynowana | 1 puszka |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 sztuk |
ogórek | 6 sztuk |
papryka | 3 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: