Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz po myśliwsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz po myśliwsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-mysliwsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz po myśliwsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-mysliwsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz po myśliwsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-mysliwsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz po myśliwsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-mysliwsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz po myśliwsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-mysliwsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz po myśliwsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-po-mysliwsku6-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1,2 kg |
cebula | 1 duża |
grzyby suszone | 1 garść |
Owoc jałowca cały Prymat | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: