Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz słowiański ( gjuwecz)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz słowiański ( gjuwecz) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-slowianski-gjuwecz1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz słowiański ( gjuwecz) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-slowianski-gjuwecz2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz słowiański ( gjuwecz) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-slowianski-gjuwecz0-2.jpg)
mięso wieprzowe | 1 kg. |
olej | 5 dag |
cebula | 3 szt. |
pomidor | 7 szt. |
papryka czerwona | 10 szt |
ryż | 20 dag |
papryka mielona | 4 dag |
przyprawa uniwersalna | 5 dag |
sól | 2 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: