Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz transylwański
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz transylwański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-transylwanski1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz transylwański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-transylwanski2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz transylwański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-transylwanski3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz transylwański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-transylwanski4-2.jpg)
Smacznego.
![Krok 5 - Gulasz transylwański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-transylwanski0-2.jpg)
łopatka bez kości | 80 dkg |
kapusta kiszona | 80 dkg |
cebula | 3 szt |
słonina | 20 dkg |
ząbek czosnku | 3 szt |
śmietana | 150 ml |
mąka pszenna | 2 łyżki |
kminek | do smaku |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: