Składniki:
mięso cielęce bez kości | 50 dag |
ziemniak | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
seler | 5 dag |
jajko | 1 sztuka |
masła | 1 łyżka |
sól | - - |
ciasto francuskie | 20 dag |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżka |
mięso cielęce bez kości | 50 dag |
ziemniak | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
seler | 5 dag |
jajko | 1 sztuka |
masła | 1 łyżka |
sól | - - |
ciasto francuskie | 20 dag |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: