Składniki:
mięso na gulasz | 50 dag |
marchewka | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
pieczarki | 15 dag |
czosnek | 2ząbki |
sos pomidorowy | |
woda | |
tabasco | 3-4 krople |
Kolendra cała Prymat | |
sól | |
kostka wołowa | 1 szt |
mięso na gulasz | 50 dag |
marchewka | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
pieczarki | 15 dag |
czosnek | 2ząbki |
sos pomidorowy | |
woda | |
tabasco | 3-4 krople |
Kolendra cała Prymat | |
sól | |
kostka wołowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: