Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz węgierski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski3-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski4-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski5-2.jpg)
Smacznego.
![Krok 4 - Gulasz węgierski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski6-2.jpg)
wołowina | 600 g |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
ziemniaki | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
woda | 600 ml |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: