Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz węgierski - szybkowar
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz węgierski - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski-szybkowar1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz węgierski - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski-szybkowar2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz węgierski - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski-szybkowar3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz węgierski - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski-szybkowar4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz węgierski - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski-szybkowar5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz węgierski - szybkowar foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wegierski-szybkowar0-2.jpg)
karkówka | 500 g |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
papryka biała | 1 |
cebula | 1 |
czosnek ząbki | 2 |
ziele angielskie | 4 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
kolendra | 1/2 łyżeczki |
curry | 1/2 łyżeczki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
olej roślinny | 5 łyżek |
woda | 3 łyżki |
sól do smaku | |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: