Składniki:
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
cebula biała | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 1/2 szklanki |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
cebula biała | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 1/2 szklanki |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: