Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-pieczarkowopaprykowy4-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-pieczarkowopaprykowy5-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-pieczarkowopaprykowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-pieczarkowopaprykowy2-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-pieczarkowopaprykowy1-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz wieprzowy pieczarkowo-paprykowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-pieczarkowopaprykowy0-2.jpg)
łopatka bez kości | 700 g |
pieczarki | 200 g |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
sól | 1-2 łyżeczki |
mąka pszenna | ok. 2 łyżek |
olej do smażenia | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: