Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy z papryką czerwoną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wieprzowy z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-z-papryka-czerwona1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wieprzowy z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-z-papryka-czerwona2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wieprzowy z papryką czerwoną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wieprzowy-z-papryka-czerwona0-2.jpg)
łopatka bez kości | 40 dkg |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
oliwa | 1-2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
cząbek | |
kminek | |
rozmaryn | |
majeranek | |
oregano | |
tymianek | |
kolendra | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | kilka ziaren |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: