Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z jałowcem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z jałowcem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-jalowcem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z jałowcem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-jalowcem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z jałowcem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-jalowcem3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wołowy z jałowcem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-jalowcem4-2.jpg)
mięso wołowe | 500 gram |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 ćwiartka |
grzyby suszone | 1 garść |
mąka pszenna | 1 łyżka |
bulion wołowy | 500 ml |
masło | 1 ćwiartka |
gin | 100 ml |
jałowiec | 8-10 ziaren |
Rozmaryn suszony Prymat | 2-3 łyżki |
czosnek | 3-4 ząbki |
oliwa | 2-3 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: