Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z kaszą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy49-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy50-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy51-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wołowy z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy52-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz wołowy z kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy48-2.jpg)
wołowina | 500 g |
cebula | 2 sztuki |
mąka | 0,5 szklanki |
pieprz czarny | |
sól | |
ogórki kiszone | 3 sztuki |
kasza jęczmienna | 2 woreczki |
woda | 0,25 litra |
tłuszcz do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: