Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z nutą tymianku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z nutą tymianku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-nuta-tymianku5-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z nutą tymianku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-nuta-tymianku4-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z nutą tymianku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-nuta-tymianku3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wołowy z nutą tymianku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-nuta-tymianku2-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz wołowy z nutą tymianku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-nuta-tymianku1-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz wołowy z nutą tymianku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-nuta-tymianku0-2.jpg)
mięso wołowe bez kości | 400 gr |
marchewka | 1 sztuka |
tymianek | 1 łyżeczka |
cebula | 1 sztuka |
olej | |
mąka | 1 łyżka |
mleko | 1/2 szklanki |
sól | |
pieprz | |
ogórek kiszony | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: