Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z papryką i koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z papryką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy45-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z papryką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy46-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z papryką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy47-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wołowy z papryką i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy44-2.jpg)
wołowina | pół kg |
mrożona marchew z groszkiem | |
papryka czerwona | |
śmietana do zup i sosów | |
koperek | |
mąka | |
pomidor | 2 |
ziele angielskie | |
bulion | |
cebula | |
natka pietruszki | |
czosnek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: