Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ Z BARANINY
Dusić do miękkości.
Pod koniec dodać sos pomidorowy, potarkowane jabłka, paprykę. Wymieszać i chwilę poddusić.
Podawać z ryżem. SMACZNEGO !!!
baranina | 75 dag. |
tłuszcz | 4 łyżki |
cebula | 3 sztuki |
woda | 1,5 l. |
sos pomidorowy gęsty | 3 łyżki |
jabłka | 3 sztuki |
sól | - do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | - do smaku |
kostka rosołowa | - do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: