Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z biodrówki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z biodrówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-biodrowki3-2.jpg)
Gotować na małym ogniu pod przykryciem około 30 minut.Część wody powinna odparować.
![Krok 2 - Gulasz z biodrówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-biodrowki4-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z biodrówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-biodrowki2-2.jpg)
biodrówka | 600 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
curry | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
mąka | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
pieprz | do samku |
olej | do smażenia |
woda | 2,5 szklanki |
cebula | 1/2 |
kurkuma | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: