Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka5-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka6-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka7-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka8-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka9-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz z indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka10-2.jpg)
pierś z indyka | 150 Gram |
pomidor | 2 Sztuki |
cebula | 1-2 Sztuki |
czosnek | 1-2 Sztuki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2-3 Łyżeczki |
sos sojowy | 1 Łyżeczka |
papryczka chili | 1 Sztuka |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: