Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka na piwie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z indyka na piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-na-piwie1-2.jpg)
2.
Dodać musztardę i paprykę. Wymieszać, krótko smażyć żeby nie przypalić papryki.
![Krok 2 - Gulasz z indyka na piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-na-piwie2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z indyka na piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-na-piwie3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z indyka na piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-na-piwie4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z indyka na piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-indyka-na-piwie5-2.jpg)
mięso gulaszowe z indyka | 600 gram |
smalec | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżeczka |
marchewka | 2 sztuki |
ząbek czosnku | |
piwo jasne | 3/4 szklanki |
bulion warzywny | 2 szklanki |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: