Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ Z KARKOWKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - GULASZ Z KARKOWKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-karkowki1-2.jpg)
![Krok 2 - GULASZ Z KARKOWKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-karkowki2-2.jpg)
![Krok 3 - GULASZ Z KARKOWKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-karkowki3-2.jpg)
![Krok 4 - GULASZ Z KARKOWKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-karkowki4-2.jpg)
![Krok 5 - GULASZ Z KARKOWKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-karkowki5-2.jpg)
![Krok 6 - GULASZ Z KARKOWKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-karkowki6-2.jpg)
karkówka | 1 kg |
seler | 1\2 |
cebula | 1 sztuka |
Cebula suszona Prymat | garść |
ziele angielskie | 6 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
kostka mięsna | 1 sztuka |
woda ciepła | 2 szklanki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: