Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z kluskami
Wsypujemy mąkę do miski , dodajemy jajko i wodę, ucierając na gładką masę, doprawiamy solą lub vegetą. Następnie nabieramy łyżką i kładziemy na gorący gulasz.
1/2 kg mięsa wołowego | |
3 łyżki masła | |
z ąbek czosnku | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
bazylia | |
1 szkl mąki | |
jajko | |
ziemniaki | 4 szt |
pomidory | 2 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: