Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ Z KURCZAKA I PIECZONEJ DYNI
Kroki postępowania
![Krok 1 - GULASZ Z KURCZAKA I PIECZONEJ DYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurczaka-i-pieczonej-dyni1-2.jpg)
![Krok 2 - GULASZ Z KURCZAKA I PIECZONEJ DYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurczaka-i-pieczonej-dyni2-2.jpg)
![Krok 3 - GULASZ Z KURCZAKA I PIECZONEJ DYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-kurczaka-i-pieczonej-dyni3-2.jpg)
filet z kurczaka | 0,5 kg |
miąższ z dyni | 1 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
marchew | 2 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
tymianek | |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
pietruszka | 1 szt |
sól i pieprz | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
ząbki czosnku | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: