Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z łopatki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z łopatki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-lopatki3-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z łopatki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-lopatki4-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z łopatki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-lopatki5-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 75 dag |
bulion wołowy | 0,5 l |
cebula biała | 8 sztuk |
ziele angielskie | 3 ziarna |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
mąka | 1,5 łyżki |
masło | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: