Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z polędwiczki wieprzowej
Gulasz nałożyć do miseczek, posypać obficie pietruszką i zajadać.
polędwiczka wieprzowa | 1 sztuka |
pieczarki | 10 sztuk |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
bulion | 1,5 szklanki |
sos sojowy ciemny | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 liść |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarna |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
smalec | 1 łyżka |
natka pietruszki | do posypania |
chleb | 3 miseczki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: