Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z polędwiczki wieprzowej z młodymi warzywami i winem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z polędwiczki wieprzowej z młodymi warzywami i winem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-poledwiczki-wieprzowej-z-mlodymi-warzywami-i-winem1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z polędwiczki wieprzowej z młodymi warzywami i winem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-poledwiczki-wieprzowej-z-mlodymi-warzywami-i-winem2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z polędwiczki wieprzowej z młodymi warzywami i winem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-poledwiczki-wieprzowej-z-mlodymi-warzywami-i-winem3-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 80 dag |
włoszczyzna | 2 pęczki (młoda) |
pomidory malinowe | 6 sztuk |
cebula | 4 sztuki (młoda) |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
woda | 1 szklanka |
wino czerwone wytrawne | 3/4 szklanki |
oliwa | do smażenia |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: