Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serduszek po"węgiersku"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z serduszek po"węgiersku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serduszek-powegiersku1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z serduszek po"węgiersku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serduszek-powegiersku2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z serduszek po"węgiersku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serduszek-powegiersku3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z serduszek po"węgiersku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-serduszek-powegiersku4-2.jpg)
serca drobiowe | 1 kg |
marchew | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
cebula czerwona | 1 szt |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: