Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z szynki mocno pieczarkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Gulasz z szynki mocno pieczarkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-szynki-mocno-pieczarkowy7-2.jpg)
szynka wieprzowa | 600 gram |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 400 gram |
pomidor | 2 sztuki |
śmietana | 0.5 szklanki |
czosnek | 3 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\3 łyżeczki |
sól do smaku | 1 szczypta |
olej do smażenia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: