Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z udek kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z udek kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-udek-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z udek kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-udek-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z udek kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-udek-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z udek kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-udek-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z udek kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-udek-kurczaka5-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz z udek kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-udek-kurczaka6-2.jpg)
udka kurczaka | 1 kg bez kości |
pieczarki | 250 g |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: