Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z wątróbki wieprzowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki-wieprzowej4-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki-wieprzowej5-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki-wieprzowej6-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-watrobki-wieprzowej7-2.jpg)
wątróbka | 50 dag (wątróbka wieprzowa) |
marchewki | 2 duże |
cebula | 3 |
mąka pszenna | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: